пиріжки дріжджове тісто що росте в холодильнику

Дріжджове тісто, що росте в холодильнику. Мій фірмовий рецепт

Печу з такого тіста все: пироги, булочки, завиванці, рулети, рогалики. Уся випічка виходить пишна і дуже смачна! А особливість тіста у тому, що росте воно в холодильнику.

Дріжджове тісто, що росте в холодильнику

  • 1,5 скл. води, 0,5 скл. цукру, 0,5 скл. олії, ваніль, трішки солі – закип’ятити. У теплу рідину 50 г дріжджів і борошна скільки візьме тісто, щоб м’яке.
Замішене тісто поділити навпіл, покласти у торбинки, змащені всередині олією, зав’язати кінці (у торбинці має залишитися простір, бо тісто буде рости) і на 2 год покласти в холодильник.
З такого тіста можна пекти усе: великі сімейні пироги, пиріжки, булочки, рогалики, завиванці, рулети (струдлі). Можна сплести косу з трьох тонких рулетів з різними начинками.
Сформувати пиріжки, дати підрости у формі, змастити збитим яйце, випекти до готовності.
Спробуйте також приготувати:
Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook