консервована кукурудза

Домашня консервована кукурудза. Роблю щороку, а кришки ні разу не здувалися

Скільки років закриваю кукурудзу за цим рецептом - і ні одна баночка не здулася і не зірвалася! І кукурудза виходить дуже смачна, ніжна, соковита - хоч ложкою їж!

Домашня консервована кукурудза

Кукурудзу відварити (качанами) до готовності. Остудити і зчистити зерна. Я роблю це руками. (Є дівчата які зрізують ножем зерна. Це швидко, але потім в банці багато осаду.) Очищені зерна заливаю маринадом і варю приблизно 40 хв. Маринад: на 1 л води 2 ст. ложки солі і 4 ст. ложки цукру. Потім розкласти це все в банки (0,5 л) і стерилізувати приблизно 1 год. Перед закручуванням в кожну банку додати 1 ст. ложку оцту (9%).

Рецепт Тамари Кузь

Спробуйте також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook