Домашній квас з цикорієм і родзинками. Такий смачний, що 10 л випиваємо за один-два дні!

Я завжди роблю подвійну порцію цього квасу - 10 літрів. І моя сім'я з чотирьох осіб за день-два його випиває! Бо дуже смачний!

Домашній квас

5 л води, 3 ст. ложки цикорію (можна напій типу “Ранок”, “Бадьорість” на цикорії), 200-300 г цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, 2 ч. ложки сухих дріжджів, жменя родзинок.

Роблю на ніч, а зранку розливаю у пляшки і ставлю в холодильник.

Рецепт Наталії Кунакової (Запотоцької)

Читайте також:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook