Кухня Рецепти

Домашній “Баунті”

Популярні шоколадно-кокосові батончики зовсім не складно приготувати вдома. Головне – не з’їсти їх доди, доки цукерки пройдуть усі етапи приготування.

05.03.2017 21:57

Інгредієнти:
200 мл вершків (20% жирності), 200 г кокосової стружки, 300 г молочного шоколаду, 85 г цукру, 50 г масла.

На маленькому вогні розтопити масло, вершки і цукор. Зняти з вогню і додати кокосову стружку. Добре перемішати. Масу викласти у форму, накриту папером і поставити в холодильник на 1 год.

Порізати цукерки завбільшки, як справжні батончики, і знову поставити їх у холодне місце, але вже на ніч. Можна поставити в морозильну камеру на 2–3 год.

Розтопити шоколад: маленькі шматочки шоколаду покласти у миску і поставити над каструлею з киплячою водою. Взяти батончики і вмочити у шоколад, поставити їх на папір і дати шоколаду застигнути.