Домашні ковбаски з трьома видами м’яса і картоплею

Цей рецепт – один з улюблених у нашій родині. Такі ковбаски смакують усім! Їх можна підсмажити на сковорідці чи грилі, запекти в духовці чи на вогні. Добре зберігаються в морозилці, а після розморожування не втрачають смаку.

Домашні ковбаски з трьома видами м’яса і картоплею

1 л сирої картоплі (порізати кубиками і проварити), 2 сирі курячі філе (порізати кубиками), 3 сирі цибулини (порізати кубиками), 0,5 кг свинини (порізати кубиками), 0,5 кг фаршу, сіль, перець.

Усе разом добре вимішати і начинити кишки, перев’язувати, формуючи сардельки. Варити при слабкому кипінні 40 хв. Як охолонуть, тоді перед подачею запекти чи підсмажити, або заморозити.

Рецептом і фото поділилася Ольга Музика

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook