Булочки з корицею і какао та помадкою з м’якого сиру
500 г борошна, 200 м теплого молока, 25 г дріжджів, 100 г м’якого масла, 100 г цукру, 1 яйце. Для начинки: по 2 ст. ложки кориці, какао і цукру.
У молоці розвести дріжджі, додати 2 ст. л цукру і 1 ст. л борошна, залишити на 20 хв. Тоді замісити тісто, дати йому постояти в теплому місці приблизно 1 год. Розкатати тісто, змастити маслом, присипати корицею з какао і цукром (всього по 2 ст. л). Зкатати в рулет, порізати, викласти у форму і дати підійти 20-30 хв. Випікати в розігрітій духовці (200-220 ОС) хвилин 30.
Для помадки: 5 ст.л. м’якого сиру, 2 ст. ложки жирної сметани, 5 ст. ложок цукрової пудри, 30 г масла.
Змащувала булочки ще гарячими.
Рецептом поділилася Ярина Храмцова