Борщова заправка
Склянка – 250 мл. 5 кг буряків відварити (коли варяться, влити 2 ст. ложки оцту, варити 1 год, потерти або порізати соломкою), 1 кг моркви (потерти або порізати соломкою), 1 кг цибулі (порізати соломкою), 1 кг перцю (порізати соломкою), 4 кг помідорів (перемолоти).
Вимішати всі овочі і додати: 1 скл. олії, 1 скл. оцту, 3 ст. ложки солі, 3 ст. ложки цукру. Варити 1 год. Розкласти у стерильні банки і закрутити. Виходить 16 банок по о,5 л.
Рецепт Анни Панової
Спробуйте також приготувати:
Консервована борщова заправка, яку можна їсти як салат. Рецепт 2 в 1
Борщова заправка з перцем на зиму. Роблю за цим рецептом багато років!
Post Views: 65