Десерт із трьох інгредієнтів
- 400 мл молока, 3 ст. ложки кукурудзяного крохмалю, 2 плитки шоколаду.
Крохмаль можна використати будь-який: і кукурудзяний, і шоколадний, – який маєте. Також і шоколад, беріть той, який більше любите – чорний або молочний чи білий. Але він має бути якісний, інакше не розтопиться, а буде крупинками – і десерт не вдасться.
Молоко поставити на плиту, всипати крохмаль, додати шматочки шоколаду і розтопити їх, нагріваючи молоко.
Масу постійно перемішувати, щоб вона не пригоріла і рівномірна ставала густою.
Коли побачите, що вже дуже густа консистенція, зняти з плити і розкласти у формочки, поставити в холодильник застигати на кілька годин.
Десерт виходить дуже ніжним, повністю шоколадним, не тане в руках. Краще беріть невеликі форми з силікону, так простіше виймати десерт і викладати його на блюдо. Або розкладайте у креманки.
Радимо також інші рецепти десертів:
- Десерт в стаканчиках з ванільним і получним мусом та конфі
- Кенді-бар своїми руками: 5 десертів у стаканчиках