Бананові панкейки
- 2 стиглі банани (250 г), 150 г борошна, 1,5 ч. ложки розпушувача, 1 яйце, 3 ч. ложки цукру, дрібка солі, 30 г олії, 150 мл теплого молока.
Борошно і розпушувач просіяти в окремий посуд. Банани розім’яти виделкою у кашку, додати яйце, цукор, сіль, олію, все добре перемішати вінчиком. Молоко підігріти до теплого стану, додати до маси, перемішати. Додати борошно з розпушувачем, перемішати.
Смажити на невеликому вогні на сухій сковорідці з антипригарним покриттям з обох боків (перевертати, як тільки побачите бульбашки). Подавати з улюбленим соусом (у мене згущене молоко).
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати панкейки за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Гарбузові панкейки. Смакота!
- Стос панкейків на склянці молока. Розходяться на ура!
Post Views: 21