Аджика з чорнобривцями
30 квітів чорнобривців (тільки пелюстки, без насіння і чашечки, помиті, висушені), 10 гострих перчин (поклала 3 довгих, бо більше не було), 300 г часнику, 1 п. хмемлі-сунелі, 1 п. меленого коріандру, 1 скл. горіхів (на бажання). Можна додати 1 ст. ложку солі і 2 ст. ложки олії.
Усе змолоти, перемішати і зберігати в холодильнику, може зберігатися цілу зиму. Можна їсти через 6 год. Виходить смачний гострий соус-спеція. А якщо ложечку такої аджики перемішати зі склянкою сметаною або майонезом – теж буде смакота!
Рецепт Альони Красоти
Спробуйте також приготувати:
Аджика з перцю. Один раз спробувала – тепер щороку готую 2-3 порції
Post Views: 214