Котлети з кролика
У фарш з кролика натерти цибулю, дати замочену булочку, часник, яйце. Добре збити. Якщо будете готувати котлети на пару, то у фарш дати ще нарізаний кріп. Покласти в пароварку на 35 хв. Окремо зробити соус: на топлене масло всипати борошно (я люблю цільнозернове), додати домашню сметану, мускатний горіх натертий, сіль та довести до кипіння та загущення. Котлетки покласти у форму, залити соусом та в духовку на 15 хв.
Якщо будете робити смажені котлети, то у фарш не давати кропу, а зробити начинку, бо м’ясо кролика сухувате. Отже, загорнути у фарш таку начинку: м’яке масло, натертий сир та нарізаний кріп. Дати начинки так багатенько. Обваляти в сухарях та обсмажити на пательні.
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також приготувати:
Ідеальний кролик
Тушкований кролик з лисичками. М’ясо таке ніжне, що тане у роті!
Post Views: 166