чизкейк Орео

Чизкейк “Орео” – не десерт, а мрія!

Якщо хочеться солоденького, але не хочеться вмикати духовку, приготуйте чизкейк "Орео". Це фантастично смачно!

Чизкейк “Орео”

  • 36 шт. печива Oreo, 50 г вершкового масла, 400 г крем-сиру, 80 г цукрової пудри, 300 г вершків 33-35%, 10 г желатину, 50 мл води.
  • А також: 8 шт. печива Oreo (необов’язково).

Відділити печиво від начинки, подрібнити, відкласти 75 г крихти для посипки. Розтопити масло, змішати з рештою подрібненого печива, перемішати до однорідності. Викласти масу у форму (18 см) з ацетатною стрічкою, рівномірно розподілити, охолодити.

Залити желатин водою, залишити для набухання. Нагріти начинку печива у мікрохвильовій печі. Додати до крем-сиру цукрову пудру, розтоплену начинку, збити блендером до однорідності.

Збити охолоджені вершки до м’яких піків, у два етапи ввести в сирну масу, перемішати міксером. Нагріти набухлий желатин, додати ложку сирного крему, перемішати, влити у всю масу, добре розмішати.

Вилити крем у форму на основу, розрівняти, за бажанням додати 8 шт. печива у крем. Поставити в холодильник до загустіння. Посипати крихтами з печива (75 г).

Рецепт і фото – Erika Oszuszki

Радимо також приготувати інші торти “Орео” за перевіреними рецептами від господинь:

  • Орео-торт: чотири рецепти десертів з улюбленим печивом
  • Чізкейк з розкішним шоколадним бісквітом, чорницями та “Орео”-мусом

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook