Чизкейк “Орео”
- 36 шт. печива Oreo, 50 г вершкового масла, 400 г крем-сиру, 80 г цукрової пудри, 300 г вершків 33-35%, 10 г желатину, 50 мл води.
- А також: 8 шт. печива Oreo (необов’язково).
Відділити печиво від начинки, подрібнити, відкласти 75 г крихти для посипки. Розтопити масло, змішати з рештою подрібненого печива, перемішати до однорідності. Викласти масу у форму (18 см) з ацетатною стрічкою, рівномірно розподілити, охолодити.
Залити желатин водою, залишити для набухання. Нагріти начинку печива у мікрохвильовій печі. Додати до крем-сиру цукрову пудру, розтоплену начинку, збити блендером до однорідності.
Збити охолоджені вершки до м’яких піків, у два етапи ввести в сирну масу, перемішати міксером. Нагріти набухлий желатин, додати ложку сирного крему, перемішати, влити у всю масу, добре розмішати.
Вилити крем у форму на основу, розрівняти, за бажанням додати 8 шт. печива у крем. Поставити в холодильник до загустіння. Посипати крихтами з печива (75 г).
Рецепт і фото – Erika Oszuszki
Радимо також приготувати інші торти “Орео” за перевіреними рецептами від господинь:
- Орео-торт: чотири рецепти десертів з улюбленим печивом
- Чізкейк з розкішним шоколадним бісквітом, чорницями та “Орео”-мусом