М’ясна “Книжка”
- 1 кг м’якоті м’яса, 2-3 помідори, 150-200 г сиру, 3-5 зубців часнику, зелень кропу.
- Маринад: 1 ст. ложка соку лимона, 1 ст. ложка олії, 1 ст. ложка гірчиці.
На м’ясі зробити поперечні надрізи не до кінця, посолити, поперчити. Зробити маринад, змастити м’ясо на 10-12 год (можна менше). Порізати пластинками сир, помідори, часник.
У кожний надріз покласти сир, помідор, часник (можна гриби). До м’яса я додала картоплю, посипала зеленню, завернула в фольгу. Запікати при 180-200 градусів 1 год, відкрити фольгу і запікати 20-30 хв.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати:
- М’ясний «Наполеон» із трьох видів м’яса
- Найсоковитіше печене м’ясо – у маринаді з пива
Post Views: 276