млинці

Налисники по-новому: млинці “Зебра” з сиром і родзинками

Млинці "Зебра" — це оригінальний десерт із двома видами тіста: ванільним і шоколадним. Ідеально підходить для сніданків на вихідних.

Млинці “Зебра”

  • 1 скл. борошна, 2 скл. молока, ванілін, 1 яйце, 1 ст. ложка олії, 1 ст. ложка какао, цукор на свій смак, дрібка солі.
У глибокий посуд всипати просіяне борошно, додати яйце, влити злегка підігріте молоко, після чого додати олію і ванілін. Далі отриману суміш потрібно посолити і поцукрувати. Потім готову масу треба перемішати за допомогою блендера або міксера, а якщо таких приладів немає, то вінчика. Розмішати тісто до рівномірної, без грудочок консистенції.
Далі підготовлене тісто потрібно розділити на дві частини. Після цього одну частину залишити білою, а в іншу всипати какао. Суміш потрібно добре перемішати. Повинно вийти дві частини тіста: одна з яких білосніжна, а друга — шоколадна.
У змащену олією чи маргарином добре розігріту сковорідку влити частинку білого тіста, після чого воно повинно рівномірно розтектися. Шоколадне тісто потрібно залити у чайник з носиком і малювати цим коричневим тістом кільця на білому млинці. Після цього можна продовжувати смажити млинці як звичайно, перевертаючи на іншу сторону. Кожна сторона млинця обсмажується протягом двох хвилин.
Начинка: сир домашній розтерти з цукровою пудрою і ваніллю, додати запалені родзинки і вишні, додати трохи сметани і все перемішати. Можна начиняти млинці і смакувати з кавою.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook