Салат з яловичини та перепелиних яєць
- 500 г відварної яловичини, 9 шт. відварених перепелиних яєць, 3 шт. маринованих огірків, 1 шт. червоної цибулі, пучок зеленої цибулі, пучок зеленого часнику.
- Соус: 3 ст.л. нежирної сметани, 0,5 ч. ложки гірчиці, сіль, чорний мелений перець за смаком.
Філе яловичини відварити в каструлі зі спеціями, лавровим листом та духмяним перцем до готовності. Перепелині яйця також відварити та очистити.
Нарізати: яловичину тоненькою соломкою, яйця навпіл, червону цибулю півкільцями, огірки четвертинками, зелень дрібно. Усе з’єднати в мисці.
Приготувати соус, змішавши сметану з гірчицею, додати до салату, приправити сіллю і перцем за смаком (враховуючи солоність огірків). Перемішати та подати до святкового столу.
Спробуйте також приготувати:
- Салат “Смачний” з курячим філе і твердим сиром
- Салат з ківі. Незвичайний і дуже смачний!
Post Views: 45