кекси

Пісні шоколадні кекси на каві з горіхами

Ароматні шоколадні кекси з ніжною текстурою, приготовані з додаванням кави та горіхів — простий і смачний десерт, який не залишить байдужим нікого та стане чудовим доповненням до чаю чи кави.

Пісні шоколадні кекси з горіхами

  • 300 завареної кави, 75 мл. рафінованої олії, 180 г цукру, 40 г какао, 300 г борошна, 1 п. розпушувача, 1 п. ванільного цукру, 150 г волоських горіхів, цукрова пудра.

У місткості з’єднати теплу заварену каву, цукор та ванільний цукор. Перемішати, щоб розтанув цукор. Додати олію, знову перемішати. До рідини просіяти борошно, какао та розпушувач. Перемішати вінчиком до однорідної маси. Очищені волоські горіхи підсушити, дрібно нарізати ножем, потім додати до шоколадної маси.

Тісто накрити і залишити на 15 хвилин. У підготовлені форми для кексів викласти тісто, заповнюючи на 2/3. Розігріти духовку до 160 градусів і поставити випікатися на 20-25 хвилин, орієнтуючись на свою духовку.

Після випікання залишити кекси до повного охолодження. Потім зверху присипати цукровою пудрою. Смачні шоколадні кекси з простих продуктів готові!

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.

Радимо також приготувати кекси за іншими перевіреними рецептами від господинь:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook