томатні млинці

Млинці томатні з начинкою копченого сиру

Соковиті млинці з ароматною начинкою з сиру, яєць та петрушки — чудова ідея для ситного сніданку чи перекусу, яка поєднує ніжний смак і апетитну подачу.

Млинці томатні з начинкою копченого сиру

  • 250 мл томатного соку, 250 мл молока, 2 яйця, 1 ст. ложка цукру, 1 ч. ложка солі, 200 г борошна, 2 ст. ложки соняшникової олії, 4 варених яйця, 300 г копченого плавленого сиру, часник за бажанням, майонез, зелень петрушка, сіль до смаку.

Приготувати млинці: в одній місткості просіяти борошно, додати сіль, влити молоко, гарно розмішати вінчиком, щоб не було грудочок. В іншій ємності з’єднати яйця, томатний сік та цукор, перемішати. Далі з’єднати дві рідини, додати олію, перемішати. Залишити на 15 хвилин.

Приготувати начинку: відварити до готовності яйця, натерти на великій терці яйця, сир, майонез, додати дрібно нарізану петрушку та видавлений часник. Все гарно перемішати.

Нагріти пательню (бажано для приготування млинців), налити ополоником тісто, прожарити до готовності з обох сторін. Викладати млинці на тарілку.

На кожний млинець намастити начинку, закрутити в рулет. Перед подачею на стіл кожний млинець розрізати навпіл і викласти гарно на тарілку, яку будете подавати до столу.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування різних страв господині можна тут.

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook