Натуральні чаї: смак і здоров’я в одній чашці

Для ​​створення напоїв Yogoda використовуються лише натуральні інгредієнти: соковиті ягоди, солодкий мед, ароматні трави тощо.

Якщо ви полюбляєте натуральні чаї, вибирайте напої ТМ Yogoda виробництва GFS. Вони виготовляються з корисних складників – відібраних фруктів, ягід і спецій. Кожен напій має збалансований смак і приємний аромат, тому горнятко запашного чаю Yogoda подарує вам неймовірну насолоду.

Розмаїття смаків чаїв Yogoda

В асортименті ТМ Yogoda представлений широкий вибір чаїв на будь-який смак: від класичних ягідних напоїв, як-от малиновий або імбирний, до несподіваних екзотичних поєднань, як-от із маракуєю, манго та мускатним горіхом, які здивують навіть найвибагливіших гурманів.

Є три основні категорії лінійки чаїв Yogoda:

  • класичні імбирні та ягідні чаї;
  • ягідні та фруктові чаї без цукру;
  • чаї-суперфуди для імунітету. 

Корисні складники в кожному напої

Для ​​створення напоїв Yogoda використовуються лише натуральні інгредієнти: соковиті ягоди, солодкий мед, ароматні трави тощо. Технологія шокового заморожування, яка застосовується під час виробництва, дозволяє зберегти текстуру складників. Кожен компонент у складі натуральних чаїв має корисні властивості. Наприклад, малина заспокоює нервову систему та полегшує симптоми застуди; імбир і куркума, які відомі своїми потужними антиоксидантними властивостями, зміцнюють імунітет і прискорюють обмін речовин; обліпиха допомагає знизити стрес і нервову напругу; мед відновлює сили організму після захворювань, знижує тривожність і нормалізує сон.

чай

Легкість приготування напоїв Yogoda

Чаї Yogoda надзвичайно зручні у використанні, адже вони розфасовані в індивідуальні пакетики, які легко взяти з собою в подорож, на пікнік, у спортзал або офіс. Для їх приготування знадобиться лише чашка та вода. Так, щоб заварити ароматний напій, вилийте концентрат чаю в горнятко, залийте 200-300 мл гарячої або холодної води та ретельно перемішайте. За три хвилини насолоджуйтеся смачним чаєм. Напої ТМ Yogoda смакують і дорослим, і дітям.

Де купити чаї Yogoda

Придбати напої ТМ Yogoda можна на офіційному сайті виробника GFS. В інтернет-магазині ви можете зручно та швидко замовити товар із доставленням у будь-який населений пункт Новою поштою або Укрпоштою. Також чаї представлені на полицях багатьох українських магазинів і супермаркетів. Відкрийте для себе світ яскравих смаків з Yogoda.

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook