Торт “Рафаелло”
- Форма 22Х36 см.
- Тісто: 2 яйця, 200 г цукру, 200 г сиру перемеленого, 1 ст. ложка амонію, 300 г борошна.
Яйця збити з цукром, тоді поступово додати сир, амоній, борошно. Виходить 4 коржі.
- Крем: 200 г кокосової стружки, 400 г згущенки білої, 200 г масла, 200 г білого шоколаду.
Усе поставити на вогонь до повного розчинення. Коли остигне перемащувати.
Рецепт і фото Олі Маланюк
Радимо також приготувати інші смачні торти за перевіреними рецептами від господинь:
-
Торт “Імпровізація” з яблучним компоте і кремом “Пломбір”
-
Торт “Чорний ліс” із шоколадним бісквітом та вишнями у збитих вершках
Post Views: 45