Вафельний рулет “Смарагдові каблучки”
- 4 вафельні листи, 2 п. зеленого желе (ківі, аґрус).
- Начинка 1: 1 п. шоколадного крекеру (180 г), 25 г какао, 350 мл води, 1 скл. цукру.
- Начинка 2: 100 г кокосової стружки, 150 мл молока, 250 г масла, 1,5 скл. цукрової пудри.
2 желе розвести у 0,5 л води, залити у контейнер (прямокутної форми під розмір вафельного листа), застелений харчовою плівкою.
Довести воду з цукром до кипіння, додати какао, перемелений крекер, розмішати, поділити на 4 частини, швидко гарячим змастити вафельні листи.
Кокосову стружку залити гарячим молоком, охолодити. Масло кімнатної температури збити з пудрою до пишного стану та поступово додати кокос. Коли шоколадна маса охолоне, змастити кокосовою масою.
Желе розділити на 4 смужки, кожну покласти на край листа, згорнути рулетом. Виходить 4 рулети, перед подачею розрізати на шматочки.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
Радимо також приготувати інші рулети за перевіреними рецептами від господинь:
- Рулет “Око дракона”, який не треба скручувати гарячим
- Еклер-рулет “Карпатка” з кремом “Пломбір” – вау-десерт!
Post Views: 35