корм

Різновиди кормів для собак: який вибрати?

Для здоров'я і щастя вашого домашнього улюбленця важливо зробити ретельний аналіз корму та вибрати найкращий варіант, який задовольнить потреби вашого собаки. 

Постійний розвиток наукових досягнень у сфері харчування для собак веде до безлічі варіантів харчування. Сьогодні власники тварин мають широкий вибір кормів на будь-який смак та бюджет. Вони можуть варіюватися від сухих та вологих, а також доповнюватись додатковими вітамінами, які можна придбати окремо за необхідності. Для здоров’я і щастя вашого домашнього улюбленця важливо зробити ретельний аналіз корму та вибрати найкращий варіант, який задовольнить потреби вашого собаки.

Які корми для собак бувають?

Існує безліч варіантів кормів для собак, але загалом їх можна розділити на дві основні категорії – сухі та вологі. Кожен з них має свої переваги та недоліки. Якщо ви плануєте придбати сухий корм для собак і вживати його регулярно, приготуйтесь до наступних переваг:

  • Зберігання.  Сухий корм легко зберігати, оскільки має тривалий термін придатності й не потребує особливих умов зберігання.
  • Економічність.  Зазвичай він коштує дешевше, ніж вологий корм, що робить його більш вигідним в довгостроковій перспективі.
  • Користь для зубів.  Регулярне жування сухого корму сприяє здоров’ю зубів собаки, запобігаючи різного роду проблеми.

Серед недоліків – необхідність постійно контролювати водний баланс.

Щодо вологого корму, то до його плюсів належить:

  • Високий вміст вологи.
  • Це позитивно впливає на засвоєння компонентів та водний баланс у цілому.
  • Ідеальний вибір для собак з проблемним травленням.
  • Вологий корм може полегшити травлення для собак з різними проблемами шлунково-кишкового тракту, оскільки він легко перетравлюється організмом.
  • Чистота під час їжі.
  • Собаки їдять вологий корм значно охайніше, не розкидаючи гранули навколо миски під час їжі.

Однак, такий корм має менший термін зберігання та коштує дорожче, ніж сухий раціон.

Чим відрізняється суперпреміум сегмент від холістик?

Сегмент суперпреміум кормів для собак та кормів холістик насправді відрізняються кількома важливими характеристиками. Обидва класи вартують уваги, однак холістик вважається найкращим рішенням. Вони часто містять ексклюзивні компоненти, які по особливому смакують домашнім улюбленцям. Наприклад, морські суперфуди, до яких належить лосось, креветки, атлантичний оселедець і т.д., забезпечують 73% протеїнів. Завдяки цьому, ваші вихованці будуть почуватися жваво та енергійно.

Суперпреміум корми також мають високу якість інгредієнтів, вони можуть бути трохи менш “натуральними” у порівнянні з холістик. Однак, якщо ви обираєте продукцію Optimeal, то в будь-якому випадку, ваша тварина отримає здорове та якісне харчування.

Відмінність між цими сегментами можна помітити у вартості. Суперпреміум раціони будуть більш доступними. Кінцеве рішення приймає власник собаки, тому важливо зважити всі за та проти, а також врахувати свої фінансові можливості.

Як суперпреміум, так і холістик раціон – це ідеальне співвідношення корисних та натуральних інгредієнтів. Особливо, якщо ви обираєте продукцію українського виробника Optimeal, який має попит на ринку. Сучасна технологія виробництва кормів для собак підтверджує їх високу якість та надійність. Завод, де виготовляється продукція, користується передовим обладнанням, що дозволяє забезпечувати високу якість кожного компоненту. Продукція Optimeal відповідає найвищим міжнародним стандартам якості, таким як FSSC 22 000 і ISO 22 000, гарантуючи безпеку та найвищі стандарти харчування для собак.

Компанія постійно розширює асортимент продукції, щоб задовольнити потреби різних порід і вікових груп собак. Зокрема, у 2021 році розпочато виробництво кормів холістик, які відмінно підходять для вимогливих петперентів, які ретельно стежать за здоров’ям своїх собак. Кожен охочий може ознайомитися з відгуками задоволених клієнтів, які користуються готовими кормами українського виробника роками. Як результат, компанія володіє високим рівнем довіри та рейтингом, а також не припиняє свого розвитку.

Обирайте корм для собак, який відповідає потребам вашої тварини та замовляйте продукцію за найкращими умовами на сайті https://optimeal.ua/category/sobaki/goduvannia.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook