молода картопля

Як смачно приготувати молоду картоплю, щоб сподобалася всім

Дуже вдалий рецепт приготування молодої картоплі. Така страва смакуватиме усій родині і можна приготувати на святковий стіл.

Молода картопля

1 кг молодої картоплі, 100 г вершкового масла(можна замінити олією), 2 зубці часнику
спеції: сіль, паприка копчена, кропу пучечок, 150 г моцарели (сир любих твердих сортів).

Почистити картоплю, поставити варити, заливши холодною водою, на середньому вогні до готовності. Тим часом нарізати дрібно часник, зелень та сир тоненькими пластами (для рецепта я використовую сир моцарела, ви можете брати будь-які сорти твердого сиру).

Коли зварилась картопля, злити воду. Нагріти пательню, покласти вершкове масло, часник та спеції, помішуючи посмажити пару секунд, щоб часник віддав свій аромат у вершкове масло. Викласти відварену картоплю, періодично помішуючи посмажити її до золотистої скоринки на середньому вогні. Потім додати зелень та сир викласти слайсами зверху на картоплю. Накрити кришкою і просмажити на маленькому вогні до моменту, поки сир повністю не розплавиться. Вимкнути вогонь і зразу подавати до столу.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Більше рецептів приготування дивіться у відео господині: https://www.youtube.com/@ukrcook

Радимо також прочитати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook