крем

Як правильно наносити сонцезахисний крем і тональний засіб

Правильне нанесення сонцезахисного і тонального крему – це ключ до здорової і красивої шкіри. Дотримуючись рекомендацій, ви зможете не тільки створити бездоганний макіяж, але й забезпечити шкірі додатковий догляд і захист.

Захист шкіри від ультрафіолетових променів є важливою частиною щоденного догляду за шкірою. Сонцезахисний крем допомагає запобігти появі пігментних плям, передчасному старінню та знижує ризик розвитку раку шкіри. Але для того, щоб сонцезахисний засіб працював ефективно, його потрібно правильно наносити.

Нанесення сонцезахисного крему

Перш за все, сонцезахисний крем слід наносити на чисту і суху шкіру. Важливо використовувати достатню кількість засобу – приблизно одну чайну ложку для обличчя та шиї. Нанесіть крем легкими масажними рухами, рівномірно розподіляючи його по всій поверхні шкіри.

Не забувайте про вразливі зони, такі як вуха, шия та зона навколо очей. Сонцезахисний крем необхідно наносити за 15-20 хвилин до виходу на вулицю, щоб він встиг всмоктатися і почати діяти. Якщо ви плануєте тривалий час перебувати на сонці, крем слід оновлювати кожні дві години, а також після купання або сильного потовиділення.

Підготовка до нанесення тонального крему

Після того, як сонцезахисний крем вбереться, можна розпочинати нанесення тонального засобу. Важливо вибрати якісний продукт, який не тільки приховає недоліки шкіри, але й доглядатиме за нею. Один з таких засобів – СС-крем з вітаміном U, який не тільки вирівнює тон шкіри, але й має корисні властивості.

СС-крем з вітаміном U забезпечує легке покриття, коригує нерівності та надає шкірі свіжого вигляду. Його можна використовувати як основу під макіяж або як самостійний засіб.

Нанесення тонального крему

Після того, як сонцезахисний крем повністю вбереться, можна розпочинати нанесення тонального засобу. Почніть з невеликої кількості продукту, наносячи його на тильну сторону долоні. Використовуйте кисть, спонж або пальці, щоб рівномірно розподілити крем по обличчю. Важливо починати з центру обличчя і рухатися до країв, приділяючи особливу увагу зонам, які потребують більшого покриття.

СС-крем з вітаміном U має легку текстуру, яка дозволяє створити природний вигляд без ефекту маски. Завдяки вітаміну U, який входить до складу крему, шкіра отримує додатковий захист і живлення. Цей компонент сприяє загоєнню дрібних ушкоджень, зменшує почервоніння і захищає від впливу шкідливих зовнішніх факторів.

Фіксація макіяжу

Після нанесення СС-крему з вітаміном U, можна закріпити макіяж легким шаром прозорої пудри. Це допоможе продовжити стійкість макіяжу та запобігти появі жирного блиску протягом дня. Використовуйте м’яку кисть для пудри, щоб нанести продукт легкими круговими рухами.

Догляд за шкірою після макіяжу

Після активного дня не забувайте ретельно очищати шкіру від макіяжу. Використовуйте м’які очищувальні засоби, які видаляють залишки косметики і забруднення, не пошкоджуючи шкіру. Очищення має бути першим кроком у вашій вечірній рутині, за яким слідує тонізування та зволоження.

Правильне нанесення сонцезахисного і тонального крему – це ключ до здорової і красивої шкіри. Вибираючи продукти, які підходять вашому типу шкіри, такі як СС-крем з вітаміном U, ви можете не тільки створити бездоганний макіяж, але й забезпечити шкірі додатковий догляд і захист. Дотримуйтесь цих порад, щоб насолоджуватися здоровою і сяючою шкірою кожного дня.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook