Хлібець м’ясний
- 1 кг фаршу, 3-4 яйця, 2 цибулини, 2 морквини, 1 ст. ложка манної крупи, 1 ст. ложка крохмалю, 3-4 скибки батона, сіль, перець мелений.
Намочити батон. Цибулю порізати кубиками, моркву потерти на дрібній тертці і обсмажити на олії або смальці. До фаршу додати батон, підсмажену цибулю з морквою, манку, крохмаль, яйця, сіль, перець, вимішати, декілька разів добре вибити, щоб вийшло повітря.
Сформувати два хлібці, змастити водою, можна посипати коріандром. Я печу хлібці у довгих формах для хліба, застелених фольгою. Випікати при 180 градусів приблизно 1 год.
Рецепт і фото Тетяни Мельничук
- Радимо також прочитати: М’ясний хлібець “Заєць”
- Печінковий хлібець “Люкс”. Просто викладаю в пакет і варю
Post Views: 52