Горіховий крем для горішків
На око беру (зо дві склянки) горіхів, перемелюю на кавомолці, заливаю киплячим молоком (десь 1 скл.), помішуючи, щоб було і не рідке, і не густе, бо ще набрякне, доки остигне. Беру десь 200 г масла, збиваю з цукровою пудрою. Поступово додаю охолоджені горіхи. Головне, щоб горішки вже були напечені: бо якщо скоріше заготую крем, то з’їдаємо його без горішків і потім готую крем знову. Рецепт Оксани Данчук
Класична начинка для горіхів
Варене згущене молоко, масло, мелені горіхи, крихти від “Горішків”, мелені вафлі “Артек”.
Масло збити, по ложці додавати згущене молоко. Додати мелені горіхи, подрібнені крихти, мелені вафлі, перемішати до однорідності.
Начинка із цукерок “Ромашка”
- 200 г цукерок “Ромашка”, 100 г масла.
Цукерки потерти. Збити масло добіла, додати потерті цукерки, збити.
Начинка “Солона карамель”
Масло 82%, варене згущене молоко і якщо любите , то можете додати трохи перемеленого арахісу солоного. Виходить смак солона карамель. Рецепт Марії Плоцідим
Начинка халвова
Масло збити, додати потерту халву, перемішати.
Начинка з маскарпоне і кавою
250-300 г згущеного вареного молока збити з 250 г сиру маскарпоне, тоді додати 250 г масла + 2 чайні ложки розчинної кави, розведеної в 2 ст. ложках кип’ятку і остудженої . Дуже смачний крем, зовсім не приторний, ніжний. Рецепт Марії Дацків-Гурської
Начинка зі щербетом
Масло, розтоплений щербет, згущене сире молоко, мелені горіхи.
Начинка з вафлями
Згущене молоко + листові вафлі подроблені – дуже смачно і не дуже солодке, бо самі вафлі не солодкі. Я дрібню їх багатенько, так щоб можна було зробити кульку, коли перемішаєте разом. Рецепт Ольги Дубової
- Рецепт печива “Горішки” без начинки
- Шоколадні горішки на смальці і сметані з незвичайною начинкою