яйця пашот

Як швидко приготувати яйця пашот, – лайфхак від господині

Обов'язково спробуйте таким цікавим способом приготувати яйця пашот - вам сподобається! Це швидко і зручно!

Яйця пашот – ідеальний сніданок! От тільки готувати їх класичним способом – це завдання із зірочкою. Однак є перевірений лайфхак, як приготувати яйця пашот швидко, просто і без заморочок. До речі, можна готувати кілька одразу!

Швидкий спосіб приготування яєць пашот

Своїм способом приготування яєць пашот поділилася господиня Оксана Білінська:

Спосіб приготування:
  1. Целофановий кульочок покласти у склянку, змастити олією.
  2. Розбити яйце у склянку, посолити, поперчити і легенько скрутити кульок.
  3. Налити воду у більшу посудину (черпачок), щоб яйця у ній помістилися вільно.
  4. Довести воду до кипіння і тоді помістити кульочки з яйцями.
  5. Трошки їх прокручувати час від часу по колу, щоб білок трішки закрив жовток.
  6. Яйця варяться 3 хв. Дістати з води, легенько розкрити кульок і витягнути яйце (найкраще витягувати столовою ложкою)
Обов’язково спробуйте, вам сподобається! Це швидко і зручно!
Радимо також прочитати:
  • Як варити яйця: поради на Великдень і не тільки
  • Які яйця найкорисніші і скільки яєць можна з’їдати на день?
Рецепт і фото Оксани Білінської

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook