Яйця пашот – ідеальний сніданок! От тільки готувати їх класичним способом – це завдання із зірочкою. Однак є перевірений лайфхак, як приготувати яйця пашот швидко, просто і без заморочок. До речі, можна готувати кілька одразу!
Швидкий спосіб приготування яєць пашот
Своїм способом приготування яєць пашот поділилася господиня Оксана Білінська:
Спосіб приготування:
- Целофановий кульочок покласти у склянку, змастити олією.
- Розбити яйце у склянку, посолити, поперчити і легенько скрутити кульок.
- Налити воду у більшу посудину (черпачок), щоб яйця у ній помістилися вільно.
- Довести воду до кипіння і тоді помістити кульочки з яйцями.
- Трошки їх прокручувати час від часу по колу, щоб білок трішки закрив жовток.
- Яйця варяться 3 хв. Дістати з води, легенько розкрити кульок і витягнути яйце (найкраще витягувати столовою ложкою)
Обов’язково спробуйте, вам сподобається! Це швидко і зручно!
Радимо також прочитати:
- Як варити яйця: поради на Великдень і не тільки
- Які яйця найкорисніші і скільки яєць можна з’їдати на день?
Рецепт і фото Оксани Білінської
Post Views: 30