ліниві пельмені

Ліниві пельмені для зайнятих господинь

Любите пельмені, але не маєте часу з ними возитися? Відриємо вам секрет: набагато швидше готувати ліниві пельмені, а на смак - супер!

Шукаєте швидкий та смачний рецепт для сімейної вечері? Ліниві пельмені — це ідеальний вибір для тих, хто цінує час, але не хоче йти на компроміс зі смаком. Цей рецепт поєднує в собі простоту приготування та неперевершений смак.

Для приготування вам знадобиться м’ясний фарш і тісто для вареників або пельменів, приготоване за улюбленим рецептом. Формування лінивих пельменів забере мінімум часу, а соковита начинка зробить страву незамінною на вашому столі. Дотримуючись рецепта, ви з легкістю приготуєте смачний обід або вечерю, що обов’язково сподобається усім членам вашої родини. І можливо, стане вашим улюбленим!

Ліниві пельмені для зайнятих господинь

  • Тісто, як на вареники або пельмені, м’ясний фарш, 100 г привареної броколі, 1 цибулини. 
Замісити просте тісто, як на вареники або пельмені. Я зробила заварне. Нехай відпочине 20 хв.
М’ясо індички або ваше улюблене перемолоти на м’ясорубці з підвареною броколі (додає фаршу соковитості) та невеличкою цибулиною. Посолити, поперчити.
Розкотити тонко тісто, по всьому рівномірно розподілити начинку (фарш) і тугенько скрутити рулетом. Порізати на шматочки. У високу сковороду покласти цибулю та злегка підсмажити, додати помідори (можна заморожені). Як закипить, покласти “пельмені”, долити окропом (я залила грибною юшкою), посолити на смак, накрити кришкою і протушкувати 20 хв. Смакуйте, на здоров’я!

Рецепт і фото Алли Сидор

Радимо також інші рецепти приготування лінивих пельменів:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook