Штрудель із лаваша
5 круглих лавашів, 400 г очищених яблук, 5 г кориці, 40 г цукру, 200 г сиру будь-якої жирності, 1 ст. ложка цукру, 2 яйця, 1 п. ванільного цукру.
Почищені і порізані кубиками яблука розмішати з цукром і корицею, покласти у сковорідку і тушкувати, помішуючи 5-7 хв. Охолодити. Сир змішати з цукром, яйцями і ванільним цукром.
Лаваш змастити сирною масою, покласти яблука і скрутити лаваш. Покласти на пергамент, змастити жовтком з молоком, посипати горішками. Пекти у розігрітій до 180 градусів духовці 25 хв (до рум’яного кольору).
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також інші перевірені рецепти штруделя:
- Ледачий штрудель з пісного пісочного тіста на олії
- Ідеальний штрудель з яблуками, ревенем і родзинками (з тіста філо)
Post Views: 34