“Слойка” для “Наполеона”
- 200 г маргарину, 350 г борошна, 1 яйце, 75 мл льодяної води, 1 ч. ложка оцту.
Маргарин перетерти з борошном у крихту (швидко). Змішати яйце, яйце, воду. Швиденько замісити тісто (можуть бути крихти). Поставити в холодне місце на 10 хвилин. Поділити тісто на 10 частин. Брати по одній, решту тримати в холодному місці, розкочувати, підсипаючи борошном. Пекти 5-10 хвилин. Крем можна робити будь-який ваш улюблений.
Рецепт Марії Михальченко. Готувала і фотографувала Оля Маланюк
Радимо також приготувати:
- Заварний крем за три хвилини для трубочок, еклерів, тортів і рулетів. Найшвидший спосіб!
- Крем “Пломбір” – мій улюблений заварний крем на сметані
- Карамельний настрій? Отже, заварний карамельний крем!
Post Views: 30