Запечена індича гомілка
- 2 індичі гомілки. Маринад: 1 ст. ложка розмарину, 2 ст. ложки меду, 30 мл соєвого соусу, 50 мл олії, 2 великі зубці часнику.
Гомілки замаринувати і залишити на 1 год. Далі покласти промариновані гомілки скласти у посудину для запікання, полити соусом, в якому маринувались, накрити фольгою і запікати при 180 градусах 1 год. Далі зняти фольгу і запікати індичі гомілки ще 1 год, час від часу поливаючи соком, що утворився.
На гарнір можна запекти: 1 кг картоплі, 1 морквину, 1 цибулину-порей. Усе порізати кусками, додати сік половини лимона, сіль, перець, перемішати.
Порада господині. Таким маринад чудово підходить не тільки для індика, а й для будь-якої птиці, можна маринувати так курятину, але запікати її треба менше.
Рецепт і фото Оксани Білінської
Радимо також приготувати:
- Фарширований індик з яблуками за давнім сімейним рецептом
- Коронна страва: як зафарширувати курку, індика, качку або гуску
Post Views: 39