Суп сирковий з грінками
- 1 куряче філе, 300 г картоплі, одна середня цибулина, одна невелика морква, 150 г печериць, 200 г плавленого стоку, 1,5 л води, петрушка або кріп, сіль, перець.
Куряче філе відварити в 1,5 л води до готовності. Поки вариться філе, почистити цибулю і моркву. Цибулю порізати невеличкими шматочками й обсмажити до м’якості. Моркву натерти, додати до цибулі і також обсмажити до м’якості. Гриби почистити і порізати невеликими шматочками, обсмажити на невеликому вогні до готовності. Картоплю почистити і нарізати кубиками.
Готове філе дістати з бульйону. У бульйон викласти картоплю і овочі (засмажку). Куряче філе нарізати шматочками невеликими і додати в бульйон. Варити суп до готовності картоплі. Дрібно натерти плавлений сир і додати до супу, розмішувати до розчинення. Додати сіль, перець і нарізану зелень. Зняти з вогню
- Для грінок: 2 скибки білого хліба, 2 зубці часнику, 2 ст. ложки олії.
Хліб порізати кубиками, покласти на деко, видавити часник, полити олією. Сушити при температурі 180 градусів до зарум’янення.
Рецепт і фото Богдани Крамар
Радимо також приготувати суп за іншими перевіреними рецептами від господинь:
- Гарбузовий крем-суп: приготуйте – будете у захваті!
- Рецепт супу з грибними пельменями
Post Views: 37