Рулет із моркви та твердого сиру
- Для рулету: 500 г моркви, 5 яєць, сіль, коріандр.
- Для начинки: натерти 300 г твердого сиру, дати часник та майонез.
Моркву натерти і протушкувати її в олії з вершковим маслом. Але на дуже малому вогні, щоб не зробити шкірочку в моркві. Вкінці посолити злегка та дати мелений коріандр.
Остудити, збити блендером до маси, дати 5 жовтків і в кінці збиті білки. Дуже ніжно перемішати. Викласти на якісний пергамент, змащений олією, або силіконовий килимок, щоб не прилипав, розрівняти і пекти при 180 градусах 15 хв.
Вийняти корж, намастити начинкою і легенько скрутити. Якщо прилипатиме до пергаменту, ножем допомагати, щоб відстало. Ну дуже смачнющий морквяний рулет!
Рецепт і фото Алли Сидор
Радимо також приготувати інші закуски за перевіреними рецептами від господинь:
- “Монастирська хата” із крабових паличок – оригінальна святкова закуска
- Святкова закуска за 5 хвилин. 25 начинок для рулету з лавашу
Post Views: 24