рогалики

Рогалики з пісочного тіста

Такі рогалики з пісочного тіста готують без цукру та яєць. І вдаються вони дуже смачними. Спробуйте приготувати і ви!

Рогалики з пісочного тіста

  • 1 скл. сметани, 250 г маргарину, 0,5 ч. ложки соди (погашеної оцтом), борошно (приблизно 0,5 кг). 
  • Начинка: мак, горіхи.

Замісити і на 30 хв покласти в холодильник. Далі тонко розкочувати в коло, нарізати на сегменти. На широкий край класти начинку і скручувати досередини. Випікати у розігрітій до 180 ОС духовці. Гарячі рогалики щедро обсипати цукровою пудрою.

Рецепт і фото Олі Маланюк

Радимо також інші перевірені рецепти рогаликів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook