Чи маринували ви помідори з чорнобривцями? Всі, хто їх куштував, – просять рецепт! Аромату чорнобривці не дають, але завдяки їм помідори мають неповторний смак.
Мариновані помідори з чорнобривцями і прянощами
- На 3-літрову банку: на дно кріп, хрін листя, листя смородини, 5 квіток чорнобривців.
Скласти помідори і засипати: 4 ст. ложки цукру (без чубка), 1,5 ст. ложки солі, 50 г оцту. Залити холодною водою і стерилізувати, щоб почали лопатись (приблизно 15 хв). Рецепт Ольги Чорної
Помідори з чорнобривцями без прянощів
- Маринад на 1 л води: 1 ст. ложка солі, 4 ст. ложки цукру, 2-3 ст. ложки оцту.
У банку (1 л) покласти 2 квітки чорнобривців, залити гарячим маринадом і стерилізувати 10 хв. Рецепт Марічки Білан
Спробуйте також приготувати:
-
Мариновані помідори з гірчицею. Улюблені помідори дітей та онуків
-
Консервовані помідори з цибулею та петрушкою
Post Views: 53