зелені мариновані помідори

Мариновані зелені помідори з часником і хроном: приготуєте – не пошкодуєте

Маєте зелені помідори і не знаєте, що з ними зробити? Тоді замаринуйте! Маємо для вас хороший перевірений рецепт зелених маринованих помідорів.

Мариновані зелені помідори

  • 6 кілограмів помідорів (помити, кожен помідор розрізати навпіл не до кінця), 0,5 кг моркви, 3 корінці хрону, 2-3 голівки часнику – все порізати тоненькими слайсами.
У кожен помідор вкласти шматочок моркви, часнику, хрону. Помідори розкласти в банки, я зазвичай роблю в 2-літрових банках. В банку покласти лавровий лист, перець горошок, пару гілочок петрушки, декілька кілець цибулі.
Маринад: 5 л води, 0,3 л оцту, 2 скл. цукру, 150 г солі. Закип’ятити маринад, залити помідори, стерилізувати від закипання 2-літрову банку 7 хвилин, 1,5-літрову – 5 хвилин. Не вкутувати.
Рецепт Яни Рудой
Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook