Гречка з м’ясом в автоклаві
На баночку 0,5 л: 2 ст. ложки гречаної крупи (сирої), 2 ст. ложки овочевої засмажки (морква і цибуля), м’ясо (100-120 грамів сирого), 1 лавровий листочок, перчик горошком (4-5 штук). Все залити водою по плічка баночки, перемішати ложкою. Закрутити металевими кришками і в автоклав, кожен знає свій. До 110 градусів хвилин 20. Так сама готуємо перловку, горох, булгур. Смачного. Рецепт Наталі Лиличенко
Радимо також інші перевірені рецепти:
- Консерва зі свинини “Ковбаса в банці”. Перевірений рецепт!
-
Справжня тушонка зі свинини. Рецепт від кухаря-профі
-
Post Views: 64