Якщо у вас ростуть свої персики, вам точно стане у пригоді цей рецепт! Консервовані персики половинками дуже смачно їсти взимку, а ще можна додавати у торти і десерти. Нічим не поступається магазинним консервованим персикам, навіть краще!
Консервовані персики половинками
Персики ошпарити окропом, зняти шкірку, порізати половинками. Скласти у літрову банку розрізом донизу. Зварити сироп.
- Сироп на 3 літрові банки: вода (залити у заповнену банку і приблизно виміряти), 1 скл. цукру, 0,5 ч. ложки лимонної кислоти, трішки ванільного цукру, 3 бутони гвоздики (покласти по 1 на дно кожної банки).
Усе для сиропу закип’ятити і залити персики, у кожну банку влити по 1 ст. ложки коньяку. Поставити у каструлю з водою, кип’ятити 5-7 хвилин з моменту закипання. Закрутити металевими кришками, вкутати ковдрою.
Рецепт Тетяни Хмиз
Радимо також інші рецепти з персиками:
- Персиковий сезон: чотири рецепти десертів з персиками
- Торт “Флірт” із шоколадними крихтами, персиками і сирним коржем. Новий цікавий смак!
Post Views: 37