полуничне морозиво

Домашнє полуничне морозиво із трьох інгредієнтів

Домашнє полуничне морозиво дуже просто приготувати своїми руками. Знадобиться лише три інгредієнти. А морозиво виходить смачніше, ніж магазинне!

Смачне натуральне домашнє полуничне морозиво можна приготувати лише з трьох інгредієнтів. Причому це так просто, що впорається навіть дитина! З однієї порції виходить 1,2 кг морозива – їжте досхочу!

Домашнє полуничне морозиво

  • 500 мл вершків 33% (на 15 хв покласти у морозильну камеру), 500 г полуниці, 200 г цукрової пудри.

Помити і перебрати полуницю, перебити його на пюре. Збити вершки до легкого загустіння, але не перебийте, щоб не утворилося масло. Спершу збивати на меншій швидкості, поступово збільшити. Коли вершки загуснуть, додати цукрову пудру і збити ще буквально пів хвилини до об’єднання. Додати полуничне пюре, перемішати лопаткою. Перекласти у контейнер з кришкою, поставити у морозилку на 30 хв. Дістати, перемішати, знову поставити у морозилку. Через 30 хв знову перемішати. Так треба зробити тричі. Залишити у морозилці до повного замерзання. Готовність можна перевірити і скуштувати уже за дві години.

Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування полуничного морозива можна тут:

Радимо також інші рецепти домашнього морозива:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook