Смачне натуральне домашнє полуничне морозиво можна приготувати лише з трьох інгредієнтів. Причому це так просто, що впорається навіть дитина! З однієї порції виходить 1,2 кг морозива – їжте досхочу!
Домашнє полуничне морозиво
- 500 мл вершків 33% (на 15 хв покласти у морозильну камеру), 500 г полуниці, 200 г цукрової пудри.
Помити і перебрати полуницю, перебити його на пюре. Збити вершки до легкого загустіння, але не перебийте, щоб не утворилося масло. Спершу збивати на меншій швидкості, поступово збільшити. Коли вершки загуснуть, додати цукрову пудру і збити ще буквально пів хвилини до об’єднання. Додати полуничне пюре, перемішати лопаткою. Перекласти у контейнер з кришкою, поставити у морозилку на 30 хв. Дістати, перемішати, знову поставити у морозилку. Через 30 хв знову перемішати. Так треба зробити тричі. Залишити у морозилці до повного замерзання. Готовність можна перевірити і скуштувати уже за дві години.
Рецепт і фото Марини Хвиль. Переглянути відео приготування полуничного морозива можна тут:
Радимо також інші рецепти домашнього морозива:
- Морозиво-сорбет “Полуничне мохіто”. Вітамінне задоволення!
- Кавове морозиво для любителів кави з вершками. Неймовірне на смак!