Кіш – це ситний апетитний пиріг зі смачною начинкою. У цьому рецепті – з куркою, броколі, і помідорами. А можете зробити начинку на свій смак! Шматок з’їв – і наївся! Повноцінна самостійна страва на сніданок, обід або вечерю! Можна спекти кіш і більше нічого не готувати!
Кіш
- Форма 24-26 см.
-
Тісто: 300 г борошна, 150 г масла, 1 яйце, 1 ч. ложка цукру, 1/3 ч. ложки солі, 2 ст. ложки холодної води.
-
Начинка: 1 невеликий качан броколі, 1 відварене куряче філе, 200 г помідорів чері, 120 г твердого сиру, жменя печериць.
-
Заливка: 3 яйця, 400 мл вершків (15-20%), сіль, перець до смаку.
- Пиріг з м’ясом і картоплею “Піца відпочиває”. Чоловік і діти завжди просять ще!
- Пиріг із лаваша з м’ясом “Міліна”. Швидко готую на вечерю – і вся сім’я сита!