Рогалики за цим рецептом вдаються крихкі і дуже смачні, просто тануть у роті. Усе завдяки пісочному тісту. Готуйте і смакуйте, на здоров’я!
Рогалики з пісочного тіста
- 0,5 п. (125 г) маргарину або масла, 4 ст. ложки сметани, 0,5 ч. ложки розпушувача, 1 яйце, ванільний цукор, борошно (скільки візьме тісто).
Замісити м’якеньке тісто. Поділити на 2-3 частини. Тісто розкотити тонко колом, поділити на кілька частин-сегментів (як торт). На широкий край викласти ягоди (додати трошки цукру і крохмалю) або будь-яку начинку за вашим бажанням. Скрутити до центру кола в рогалик. Випікати на пергаменті 20-25 хвилин при 200 ОС.
Гарячими обваляти в цукровій пудрі.
Рецепт і фото Мар’яни Бородовської
Радимо також інші рецепти рогаликів:
- Сирні рогалики: швидкий смачний рецепт
- Рогалики з дріжджового тіста, що росте в холодильнику
Post Views: 73