Кухня Рецепти

Дуже пухнасті пиріжки. Тісто – супер!

Рецепт цього тіста – чудовий! Пиріжки виходять м’якенькі і пишні. Те що треба, щоб потішити рідних смачненьким!

07.04.2021 16:49

Дуже пухнасті пиріжки

250 мл теплого молока, 60 г цукру, 30 г дріжджів, дрібка солі, 60 г масла, 40 г олії, ванільний цукор, 600 г борошна.

250 мл теплого молока змішати з 60 г цукру і 30 г дріжджів і залишити на 15 хв. Всипати дрібку солі, додати 60 г масла, 40 г олії, ванільний цукор, борошно (600 г) і вимісити тісто. Поставити в тепле місце на 1,5 год. Сформувати пиріжки і викласти на деко. Залишити на 15 хв. Змастити жовтком з молоком. Пекти при 180 ОС 25-30 хв.
Рецепт і фото Світлани Зиміної-Тринчій

Спробуйте також приготувати: