риба фарширована

Риба фарширована – коронна страва на святковий стіл

На святковий стіл - риба фарширована - смачна й ефектна страва, яка завжди користується успіхом! Приготуйте - і гості будуть у захваті!

Якщо хочете приготувати особливу страву на святковий стіл – зробіть рибу фаршировану. І смачно, й ефектно! І вам, і гостям сподобається!

Риба фарширована

  • 1 риба (короп), 300 г фаршу свинного, 3 яйця, 1 велика цибулина, 100 г панірувальних сухарів, 100 г вершкового масла.
Взяти рибу (короп), почистити й акуратно зняти шкіру. М’ясо відділити від кісток і перемолоти на м’ясорубці. Цибулю протушкувати на маслі і теж пропустити через м’ясорубку. Зєднати рибний фарш, свинний, цибулю, яйця, панірувальні сухарі, сіль, перець і все добре вимішати. Нафарширувати рибу, викласти на деко, змащене олією, рибу зверху змастити збитим яйцем і запекти в духовці 45 хв при темп 180 г.
Рецепт і фото Галі Лилик
Радимо також інші рецепти з риби:
  • Соковитий короп, запечений у сметанному соусі
  • Рибний день. Чотири надзвичайно прості, але смачні страви

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook