салат-закуска

Салат-закуска “Віночок”: чудовий рецепт на святковий стіл

Якщо чесно, цей салат можна готувати з тих продуктів, які є в холодильнику, не дуже суворо дотримуючись рецепту. Головне у ньому - смачнючий соус і викласти все у формі віночка!

Цей салат дуже смачний, не важкий. Вперше готувала на свій День народження, всім сподобався. Вирішила повторити на Новий рік – зайшов на ура! Клала в салат усе, що було в холодильнику – вийшла смачна і красива закуска!

Салат-закуска “Віночок”

  • 1 перчина, 1 більший огірок, 1 варене куряче філе, 300 г печериць (варених і підсмажених), 6-7 варених перепелиних яєць, зелень. 
  • Заправка: майонез домашній з гірчицею; майонез; сметана+гірчиця; грецький йогурт+гірчиця.
  • Альтернатива майонезу (дуже смачний соус для салатів): 2 варені жовтки, 200 г сметани 20%, 1 ст. ложка діжонської гірчиці, сіль, перець.

Філе розібрати на шматочки/ волокна (не різати), перець і огірочок нарізати соломкою, яйця навпіл, гриби підсмажені грубшими шматочками (на фото видно), сіль, перець. Усе викласти у формі віночка, чергуючи продукти. Я заправляла домашнім майонезом з гірчицею.

Рецепт і фото Тетяни Петришиної

Радимо також інші рецепти салатів:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook