шоколадні кекси

Шоколадні кекси – мініатюрні шоко-тортики

Ці кекси приготовані за рецептом шоко-торта. Дуже смачні, мегашоколадні, вологі всередині, а зверху - з кремом.

Шоколадні кекси

  • Об’єм склянки – 200 мл.
  • Сухі інгредієнти: 2,5 скл. борошна, 2 скл. цукру, 5 ст. ложок какао, 1 ч. ложка розпушувача, 1 ч. ложка соди, дрібка солі. 
  • Рідкі інгредієнти: 1 скл. молока, 1 скл. кип’ятку, 0,5 скл. олії, 2 яйця.
Змішати всі сухі інгредієнти, окремо змішати всі рідкі інгредієнти. В два прийоми влити рідкі інгредієнти в сухі і все ретельно перемішати. Тісто готове, можна випікати кекси.
Можна спекти і одним коржем, тісто вилити на застелене пергаментом деко. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хв до сухої шпажки.
Крем для кексів у мене з масла, сирого згущеного молока і пудра.
Кекси дуже смачні, шоколадні і всередині вологі.
Рецепт і фото Галі Лилик

Спробуйте також приготувати:

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook