5 стильних моделей зручного взуття, яке можна носити на роботу

Взуття для роботи повинно бути не тільки красивим і стильним, але й комфортним, адже в ньому проходить більша частина дня. Стилісти радять зробити вибір на користь коротких речей в стилі мінімалізм.

1 Лофери

Неймовірно популярне та затребуване взуття, яке шикарно підходить до суворого одягу. Лофери зручні, добре доповнюють діловий одяг, штани, піджаки. Оптимальний вибір – моделі у нейтральній гамі без активного декору.

5 стильных моделей удобной обуви - 1

5 стильных моделей удобной обуви - 2

5 стильных моделей удобной обуви - 3

5 стильных моделей удобной обуви - 4

5 стильных моделей удобной обуви - 5

2 Балетки

Цього року варто повернутися до гострих варіантів балеток, вони зараз у фаворі. Таке взуття чудово доповнить спокійні ділові аутфіти. Найкраще зупинитися на балетках зі шкіри у спокійних тонах. Виразні деталі у вигляді шипів або заклепок цілком допустимі, вони чудово прикрасять образ.

5 стильных моделей удобной обуви - 6

5 стильных моделей удобной обуви - 7

5 стильных моделей удобной обуви - 8

3 Kitten-heel

Туфлі на такому акуратному підборі дуже жіночні та елегантні. При цьому досить стильні, трендові та комфортні. Якщо ви не уявляєте себе без підборів, обов’язково приміряйте пару таких туфель. Оптимальний вибір – витончені моделі з яскравою фурнітурою. Вони чудово пожвавлюють строгі однотонні аутфіти.

5 стильных моделей удобной обуви - 9

5 стильных моделей удобной обуви - 10

5 стильных моделей удобной обуви - 11

4 Броги

Неймовірно стильні туфлі, які одночасно скромні та шикарні. Вони доречні у повсякденному та діловому образі, особливо з традиційними офісними костюмами. Зверніть увагу на гостроносі моделі на великій підошві, виконані у лаковій шкірі – це хіт сезону.

5 стильных моделей удобной обуви - 12

5 стильных моделей удобной обуви - 13

5 Кеди

Білі кеди ще один зручний і стильний варіант взуття, яке доречне як у повсякденному, так і діловому житті. Поєднання класичного одягу та спортивного взуття виглядає нетривіально, стильно. Якщо хочете внести у образ трохи легкості, привернути увагу, спробуйте такі варіанти.

5 стильных моделей удобной обуви - 14

5 стильных моделей удобной обуви - 15

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook