Печиво “Кільця з арахісом” з пісочного тіста
250 г вершкового масла (холодного, порізаного кусочками), 150 г цукру, 2 яйця (1 в тісто, 1 для змащування), 1 ч. ложка розпушувача, 1 п. ванільного цукру, 400-430 г борошна, 150 г смаженого арахісу.
Масло збити з цукром, додати яйце, ванільний цукор, розпушувач та борошно, замісити тісто, загорнути в плівку і поставити в холодильник на 30 хв. Тісто розкотити товщиною 0,5 см та вирізати печиво, викласти на пергамент, змастити яйцем та посипати порізаним арахісом. Випікати при температурі 200 ОС 15 хв (до готовності). З цієї порції виходить 18 шт. печива.
Рецепт і фото Галі Лилик
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 29