Красиві варіанти модного каре для жінок 40+

Каре робить жінку стильнішою молодою, освіжає обличчя, при цьому досить елегантно та респектабельно. Цього сезону стилісти радять звернути увагу на такі різновиди каре...

Після сорока років жінки часто роблять висновок, що у зовнішності необхідно щось міняти. Насамперед це – зачіска.

Волосся стає тоншим, більше січеться, виглядає вже не так блискуче як раніше. Саме тому стилісти рекомендують жінкам у зрілому віці позбавлятися довгих пасм на користь стрижок середньої та короткої довжини. Ідеальне рішення в цьому сенсі – класичне каре і безліч його сучасних варіацій.

Красивые варианты модного каре для женщин 40+ - 1

Красивые варианты модного каре для женщин 40+ - 2

1 Боб

Якщо у вас обличчя округле це те, що потрібно, адже боб-каре чудово витягує овал, робить його витонченим, витонченим. ще один серйозний плюс – боб-каре візуально омолоджує, робить фігуру легшою. Безперечно цей варіант каре стильний, створює враження доглянутості, статусності. Для тих, хто тяжіє до незвичайних неординарних рішень, можна зробити стрижку асиметричного типу. Так ви виглядатимете ще сучасніше.

Красивые варианты модного каре для женщин 40+ - 6

Красивые варианты модного каре для женщин 40+ - 5

2 Каре з градуюванням

Хороший вибір для тих, у кого волосся досить густе і впоратися з ними нелегко. А ось володаркам тонких, рідкісних пасм від градуювання доведеться відмовитися, бо стрижка ще більше підкреслить нездоровий вигляд волосся. Об’ємне каре з градуюванням злегка піднімає пасма в області верхівки, тому пишнота в основному розташовується там, де потрібно. Такий варіант витончений, гармонійний і відмінно вписується у будь-який образ. Густі пасма стануть легшими, укладання не складе труднощів.

Красивые варианты модного каре для женщин 40+ - 7

Красивые варианты модного каре для женщин 40+ - 8

3 Варіація на ніжці

Якщо ваша шия варто того, щоб її демонструвати – вибирайте каре на ніжці. Шия відкриється, але довжина на маківці залишиться не дуже короткою. Підняті пасма створять ефект об’єму, ви виглядатимете легшою і повітрянішою. Доповніть композицію подовженою чубчиком, яка скоригує обличчя та приверне увагу до погляду. Каре на ніжці непогано виглядає з будь-яким відтінком пасм.

Красивые варианты модного каре для женщин 40+ - 10

Красивые варианты модного каре для женщин 40+ - 9

Головне в об’ємному автомобілі – вибрати правильну довжину, тому обов’язково проконсультуйтеся з майстром з цього питання. Що стосується відтінку волосся, то якісне фарбування приховає сивину і додасть образу свіжості. Втім, цього сезону натуральна сивина стала своєрідним трендом. Якщо вам йде попелястий тон і сивина досить рівномірна, можна зовсім відмовитися від фарбування. Образ у разі буде максимально природним.

Каре в 2022 році залишає за собою право на традиційність, але виразно виглядає сучасно, свіжо, завдяки ультрамодним доповненням та технікам. Не варто боятися експериментувати, зміни в іміджі, якщо вони продумані, завжди благотворно впливають на образ.

 

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook