Перевірений рецепт бісквіта, який вдається завжди
Для ідеального бісквіта треба брати продукти в рівних пропорціях, наприклад, 1 скл. яєць, 1 скл. цукру, 1 скл. борошна.
1 скл. яєць, 1 скл. цукру – збити до стійких піків (білки і жовтки можна не розділяти, просто довгенько збивати до стійких піків). Додати 1 скл. просіяного борошна, акуратно перемішати лопаткою. У борошно можна додати 1 ч. ложку розпушувача або какао, при цьому зайве борошно забрати: тобто відібрати 2 ст. ложки борошна, а натомість додати 2 ст. ложки какао.
Форму не змащувати нічим, а лише застелити дно пергаментом. Випікати при температурі 190 ОС близько 30 хвилин. Але час залежить від вашої духовки. Коли бісквіт охолоне, його слід замотати в пакет і на ніч покласти в морозилку – тоді він дозріє і буде гарно нарізатися.
Рецепт Інни Богомаз
Спробуйте також приготувати:
Post Views: 35