слойка для Наполеона

Рецепт тіста “слойки” без заморочок (для “Наполеона”)

Дуже швидкий й і простий рецепт листкового тіста - "слойки" для торта "Наполеона". Коржі готуються дуже швидко, без заморочок.

“Слойка” для “Наполеона”

  • 200 г маргарину, 350 г борошна, 1 яйце, 75 мл льодяної води, 1 ч. ложка оцту.

Маргарин перетерти з борошном у крихту (швидко). Змішати яйце, яйце, воду. Швиденько замісити тісто (можуть бути крихти). Поставити в холодне місце на 10 хвилин. Поділити тісто на 10 частин. Брати по одній, решту тримати в холодному місці, розкочувати, підсипаючи борошном. Пекти 5-10 хвилин. Крем можна робити будь-який ваш улюблений.

Рецепт Марії Михальченко. Готувала і фотографувала Оля Маланюк

Радимо також приготувати:

Поділитись у:

Читайте також:

Ми у Facebook