Інгредієнти:
Виробництво кокосового лікеру сконцентроване в районі островів Карибського басейну. Навіть якщо ви там ніколи не бували, можете скуштувати справжній licor de coco, приготувавши його власноруч. Він смакує з кубиком льоду.
1 кокос, 1 л спирту, ½ ч. ложки ванільного цукру (або 0,6 г ванілі або 1/3 палочки ванілі або 2 краплі ванільної есенції), 750 г цукру, 250 мл води.
Розбити кокос, м’якоть натерти на великій тертці, залити спиртом, настояти 8–10 днів, час до часу перемішуючи. Відфільтрувати через бавовняну серветку. Із цукру і води зварити густий сироп, додати ваніль, охолодити, з’єднати із спиртом. Витримати кілька місяців у холодному місці.
Post Views: 27